This is our story

Geschiedenis - visie - missie 

Het verhaal achter NO LIMITS

No Limits by Brinker

 

In 2017 is No Limits als afzonderlijk label en merk gelanceerd. Onderdeel van de BRINKER-familie. No Limits importeert haar meubelen uit India en China en levert B2B trendy meubelen aan de retailer.

 

BRINKER is van oorsprong een groothandel in vloerkleden en aanverwante artikelen.

Brinker karpetten geven iedere kamer net die extra finishing touch die het nodig heeft. Wij zorgen voor exclusieve en unieke vloerkleden in woonwinkels door heel Nederland. Met bijna 20 jaar ervaring in de vloerkleden branche is Brinker een gevestigde naam. In 2001 verkocht oprichter Roland Brinker zijn eerste vloerkleed en sindsdien heeft Brinker Carpets een waanzinnige groei doorgemaakt. De productontwikkelingen zijn van een hand vol vloerkleden uitgegroeid tot een boek vol. Hedendaags doen we dit met een team van 30 enthousiaste, gedreven collega’s en daarnaast hebben we een aantal toegewijde producenten. Nieuwsgierig naar BRINKER? Neem dan HIER een kijkje!  

Verschillende labels

De liefde voor de producten en de passie voor ondernemen is tot op de dag van vandaag onze drijfveer. Geïnspireerd door klassieke designs, trends en input van onze klanten en leveranciers hebben wij verschillende collecties ontwikkeld. Onze designers zijn altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste woontrends waardoor onze collectie altijd beschikt over trendy meubelen. Inmiddels heeft de passie van No Limits geresulteerd in vier labels: 
 - Collection 2021
 - Stoelenconcept
 - Tafelconcept
 - White Label

Naast onze vaste collecties bieden wij de optie tot het ontwikkelen van een private label. 

Ouderwets vakmanschap met een moderne visie 

Uniek, handgemaakt en duurzaam zijn termen die typisch Brinker zijn. Deze termen hebben nooit ontbroken in ons DNA en zijn terug te zien in de sociale projecten en de materiaal keuze van onze producten. Onze producten worden op verschillende plekken op de wereld geproduceerd waaronder in India en China. Het is fantastisch om te zien hoeveel kennis en vakmanschap zich in deze landen bevinden. Zorgvuldig vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel.